Κλειδαριές ασφαλείας και master

Η αλλαγή κλειδαριών ασφαλείας και κλειδαριών master απαιτεί βαθιά κατανόηση τόσο των παραδοσιακών όσο και των σύγχρονων συστημάτων κλειδώματος. Είτε πρόκειται για κατοικία, είτε για εμπορικό κτίριο ή επαγγελματικός χώρος, είναι σημαντικό να επιλεχθούν προσκετικά και να εγκατασταθούν κλειδαριές ασφαλείας που παρέχουν βέλτιστο επίπεδο προστασίας. Δίνεται έμφαση στην αντικατάσταση παλιάς κλειδαριάς σε θωρακισμένες πόρτες. Οι διαθέσιμες κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες διακρίνονται σε αυτές με κλειδί χρηματοκιβωτίου, με κύλινδρο και με κλειδί OMEGA. Οι κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου νέας τεχνολογίας προσφέρουν ενισχυμένη ασφάλεια, καθώς έχουν δυνατότητα περιστροφής του στομίου για προστασία αντιδιαρρηκτική.

Οι κλειδαριές master επιτρέπουν τον έλεγχο πολλαπλών κλειδαριών από ένα μόνο κλειδί, παρέχοντας πρόσβαση σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό ενώ διατηρούν αυστηρό έλεγχο για το ποιος μπορεί να εισέλθει σε συγκεκριμένους χώρους. Η εγκατάσταση ή η αλλαγή αυτών των κλειδαριών είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί βαθιά κατανόηση των βασικών συστημάτων και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η αντικατάσταση ή η αναβάθμιση της κλειδαριάς ασφαλείας σε θωρακισμένες πόρτες είναι εξαιρετικά σημαντική και δεν θα πρέπει να παραλείπεται. Οι κλειδαριές νέας τεχνολογίας αποτρέπουν την παραβίαση, ενώ διαθέτουν και καταπέλτη (relock). Ο συνδυασμός τους με έναν κύλινδρο ασφαλείας και ένα ατσάλινο “Defender” επιτυγχάνει τη βέλτιστη δυνατή προστασία κατά της διάρρηξης. Κάθε κλειδαριά που εγκαθίσταται είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ διατίθεται σε πλήθος μεγεθών και χαρακτηριστικών.